Безплатна консултация на
02 851 02 01

ИЗПРОБВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО
BoelBox QR Code

m.boelbox.com

Обадете се

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

СчетоводстВо

Писнало ли ви е ?
Всеки месец да отделяте време за бумащината, която е нужна на счетоводството, да подготвяте разходните документи, да пишете фактури за вашите клиенти, все неща, който изискват време и усилия.
Забравете за усилията за сортиране, сканиране и носене на документи. С BoelBox ще съхранявате вашите документи в електронен вид, ще управлявате издаването на фактури и разписки за покупки на вашите клиенти.
 
Всичко ще бъде достъпно във вашия акаунт по всяко време на денонощието, онлайн. Ако търсите надеждна счетоводна услуга в България, BoelBox e  чудесна услуга спестяваща време и позволяваща на всички счетоводни документи, декларации, отчети, баланси и други, да са на ваше разположение 24 часа, 7 дни в седмицата. 
 
Ще можете да ги преглеждате, сортирате, категоризирате, изпращате по email само с едно кликване. Декларациите могат да бъдат подавани с електронен подпис, в случай, че нямате такъв, може да ни упъномощите, за да ги подадем ние. Всеки управител на фирма знае, че добрата счетоводна отчетност е много важен елемент за добрия мениджмънт. 
С нашата услуга, BoelBox ви помагаме да следите счетоводните отчети (ОПР, баланс и други справки) и по този начин по- лесно и по-добре да анализирате и управлявате вашите приходи и разходи. 
С  Boelbox  онлайн счетоводни услуги, имате достъп до финансовата си информация по всяко време, навсякъде чрез сигурна Интернет връзка-всичко без дискове или насрочване на срещи за споделяне на информация. Без повече архиви на ръка (включено е онлайн архивиране).

  • Вече няма нужда от закупуване на скъп софтуер или ъпгрейди.
  • Без грижи за повредени компютри или изгубени документи.
  • Сигурна Интернет връзка.
  • УДОБНО - Няма нужда от пренасяне на данни на дискове или хартия 
  • СИГУРНО - Всекидневено архивиране прави вашите данни сигурни
  • ДОСТЪП В РЕАЛНО ВРЕМЕ - навсякъде,по всяко време 24/7
  • ИЗГОДНО - няма нужда да закупувате скъп софтуер и ъпгрейди.

Новини

До 50% данъчен кредит за служебни автомобили

22/02/2016

До 50% данъчен кредит може да ползва бизнеса за служебните автомобили, ще поиска Европейската комисия от България. Страната ни ще поиска изключение от правилата за облагане с ДДС за МПС-та, а от НАП ще искат прилагането на данък „уикенд“ да бъде допълнено с нови пояснения, стана ясно от среща в Министерството на финансите.

НГФ обеща по-лесен достъп до кредити за малки, средни предприятия

17/02/2016

Въпреки, че достъпът до кредити за фирмите остава труден, Националният гаранционен фонд (НГФ) заяви, че се работи по нова програма, която ще гарантира до 50% от кредитите на фирмите, каза в интервю за БНР Самуил Шидеров, изпълнителен директор на фонда.

View All

Блог

Pегистрация на ЕООД или ЕТ?

16/01/2013

Изборът на ЕТ или ЕООД зависи единствено от това какъв ще е предмета на дейност на фирмата.
Ако фирмата планира оборот, в размер над 4000 лв на месец е по удачно да се облага като...

Интрастат

16/01/2013

Какво е Интрастат?

 

Tова е система която събира данни за фирми които внасят/изнасят стоки, за повече от 200 000 лв годишно.Освен годишна данъчна...

View All