Безплатна консултация на
02 851 02 01

ИЗПРОБВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО
BoelBox QR Code

m.boelbox.com

Обадете се

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

 

Нашият екип знае колко е трудно да си конкурентноспособен особено по време на криза и поради тази причина главно сме съсредоточили работата си върху малкия и среден бизнес.

Затова даваме възможност на най-малките фирми и стартиращи компании да оцелеят свивайки разходите си за счетоводство до 50 лв. за Bronze Boel Box Пакет.

 

За по-голямо удобство и точност ние сме разработили 4 Boel Box Пакета : 

 

BRONZE Boel Box ПАКЕТ

SILVER Boel Box ПАКЕТ

GOLDEN Boel Box ПАКЕТ

INDIVIDUAL Boel Box ПАКЕТ

 

В зависимост от месечния обем на документи и броя на персонала във вашата фирма, заедно с вас избираме най-подходящия за вас пакет.

 

Новини

До 50% данъчен кредит за служебни автомобили

22/02/2016

До 50% данъчен кредит може да ползва бизнеса за служебните автомобили, ще поиска Европейската комисия от България. Страната ни ще поиска изключение от правилата за облагане с ДДС за МПС-та, а от НАП ще искат прилагането на данък „уикенд“ да бъде допълнено с нови пояснения, стана ясно от среща в Министерството на финансите.

НГФ обеща по-лесен достъп до кредити за малки, средни предприятия

17/02/2016

Въпреки, че достъпът до кредити за фирмите остава труден, Националният гаранционен фонд (НГФ) заяви, че се работи по нова програма, която ще гарантира до 50% от кредитите на фирмите, каза в интервю за БНР Самуил Шидеров, изпълнителен директор на фонда.

View All

Блог

Pегистрация на ЕООД или ЕТ?

16/01/2013

Изборът на ЕТ или ЕООД зависи единствено от това какъв ще е предмета на дейност на фирмата.
Ако фирмата планира оборот, в размер над 4000 лв на месец е по удачно да се облага като...

Интрастат

16/01/2013

Какво е Интрастат?

 

Tова е система която събира данни за фирми които внасят/изнасят стоки, за повече от 200 000 лв годишно.Освен годишна данъчна...

View All