Безплатна консултация на
02 851 02 01

ИЗПРОБВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО
BoelBox QR Code

m.boelbox.com

Обадете се

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

BoelBox e услуга, която по електронен път обработва, осчетоводява, води регистри, съставя отчети, съставя декларации и декларира вашите разписки, фактури, кредитни и дебитни известия, митнически декларации, протоколи, ордери, банкови извлечения  и т.н.

Тази услуга е насочена предимно към малки, средни а също и към големи фирми и физически лица. Целта е в динамичната конкурентна среда на бизнеса да спестим време и пари на нашите потребители, което да позволи да се съсредоточите върху бизнеса си.

Вместо всеки месец да губите време да администрирате, организирате и носите документи на вашия счетоводител, ние се ангажираме да предоставим счетоводни услуги по електронен път. Нашият екип е усвоил умения и опит в web – услугите, финансите и счетоводството.

Ние знаем, че е важно да се вслушваме в нашите клиенти, за да подобряваме постоянно услугата, която предлагаме. Ако имате коментари и предложения, който бихте искали да видите в сайта ни пишете на: office@boelbox.com

Новини

До 50% данъчен кредит за служебни автомобили

22/02/2016

До 50% данъчен кредит може да ползва бизнеса за служебните автомобили, ще поиска Европейската комисия от България. Страната ни ще поиска изключение от правилата за облагане с ДДС за МПС-та, а от НАП ще искат прилагането на данък „уикенд“ да бъде допълнено с нови пояснения, стана ясно от среща в Министерството на финансите.

НГФ обеща по-лесен достъп до кредити за малки, средни предприятия

17/02/2016

Въпреки, че достъпът до кредити за фирмите остава труден, Националният гаранционен фонд (НГФ) заяви, че се работи по нова програма, която ще гарантира до 50% от кредитите на фирмите, каза в интервю за БНР Самуил Шидеров, изпълнителен директор на фонда.

View All

Блог

Pегистрация на ЕООД или ЕТ?

16/01/2013

Изборът на ЕТ или ЕООД зависи единствено от това какъв ще е предмета на дейност на фирмата.
Ако фирмата планира оборот, в размер над 4000 лв на месец е по удачно да се облага като...

Интрастат

16/01/2013

Какво е Интрастат?

 

Tова е система която събира данни за фирми които внасят/изнасят стоки, за повече от 200 000 лв годишно.Освен годишна данъчна...

View All