Безплатна консултация на
02 851 02 01

ИЗПРОБВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО
BoelBox QR Code

m.boelbox.com

Обадете се

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

ТРЗ и личен състав

Ние Ви предлагаме цялостен мениджмънт на работните заплати – поддържане на лични досиета, изготвяне на ведомости и фишове за заплати, платежни нареждания за данъци и осигуровки към бюджета, информация за осигурените лица и внесените осигуровки по образец (декларация 1 и декларация 6). Винаги можете да разчитате и на нашите специалисти при разрешаване на конкретни казуси в областта на трудовото, осигурителното и данъчното законодателство. Чрез BoelBox цялата тази информация е на ваше разположение 24 часа on-line във вашия акаунт.

Отдел "Личен състав" е отговорен за процесите свързани с персонала - от първоначалния подбор на кадри, през оформянето на документите по постъпване, издаване на документи за осигурителен стаж и доход, нужни на работника по време на работата в предприятието, до коректното документиране на прекратяването на трудовите взаимоотношения и издаването на всички необходими удостоверения в тази връзка. Ние можем да поемем тази функция и да поддържаме досиетата на вашите служители в цялостен архив. А Чрез BoelBox цялата тази информация е на ваша разположение 24 часа on-line във вашия акаунт.

Всяка пейрол компания може да помогне на вашата корпорация относно изплащането на заплатите за служителите. Но в BoelBox, понятието „ТРЗ” се равнява на много повече информация и услуги – данни, които могат да ви помогнат да избегнете евентуални неприятности, свързани с целия този процес.

Всъщност, за нас ТРЗ операциите водят до по-главна цел – мигновено въздействие върху стабилността и просперитета на вашия бизнес. Посредством изпълнението на предлаганите от нас ТРЗ услуги, получаваме по-дълбок поглед и вникваме в цялостната фискална рамка на вашата компания. Забелязваме зоните на неефикасност и използваме нашата находчивост, базирана на бизнес и финансово познание, за да препоръчаме промени, които може да увеличат печалбата на компанията ви. В края на краищата ние не сме просто пейрол компания. Ние сме фирма, която подобрява ефикасността на вашата компания.

Новини

До 50% данъчен кредит за служебни автомобили

22/02/2016

До 50% данъчен кредит може да ползва бизнеса за служебните автомобили, ще поиска Европейската комисия от България. Страната ни ще поиска изключение от правилата за облагане с ДДС за МПС-та, а от НАП ще искат прилагането на данък „уикенд“ да бъде допълнено с нови пояснения, стана ясно от среща в Министерството на финансите.

НГФ обеща по-лесен достъп до кредити за малки, средни предприятия

17/02/2016

Въпреки, че достъпът до кредити за фирмите остава труден, Националният гаранционен фонд (НГФ) заяви, че се работи по нова програма, която ще гарантира до 50% от кредитите на фирмите, каза в интервю за БНР Самуил Шидеров, изпълнителен директор на фонда.

View All

Блог

Pегистрация на ЕООД или ЕТ?

16/01/2013

Изборът на ЕТ или ЕООД зависи единствено от това какъв ще е предмета на дейност на фирмата.
Ако фирмата планира оборот, в размер над 4000 лв на месец е по удачно да се облага като...

Интрастат

16/01/2013

Какво е Интрастат?

 

Tова е система която събира данни за фирми които внасят/изнасят стоки, за повече от 200 000 лв годишно.Освен годишна данъчна...

View All